avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... multumesc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

multumesc

unele dintre hotarari au fost cu apel, unde s-au si solutionat, fara a mai avea o alta cale de atac, cred ca stiti si dumneavaoastra situatia asta ca se tot vorbeste pe la toate posturile TV. si unele sunt in termenul de 6 luni, dar la altele a trecut termenul de 6 luni, plus de asta cred ca as putea sa ma leg de ordinul ministrului care este in termenul prevazut de lege , prin care a tot aminat aceste transe.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 13 Martie 2010
Acel Ordin nu se poate ataca la CEDO ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori catre tata sebi_mihaila sebi_mihaila Am 35 de ani,2 copii,baieti de 3,respectiv 5 ani,si sunt in curs de divort. Am citit in parte postarile de pe forum ... Eu lupt pentru copii mei dar oare am ... (vezi toată discuția)
Neaudiere in recurs, motiv de revizuire? sam bam sam bam Avand in vedere ca in recurs s-a schimbat incadrarea inculpatului, dar acesta desi prezent in sala de judecata nu a fost audiat, cum se poate cere revizuirea ... (vezi toată discuția)