avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare pentru SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare pentru SRL

Buna,

Va rog sa ma iertati k am deschis un topic nou, dar in urma cautarilor n-am gasit raspunsul care-l doream.
Problema e urmatoarea:
Am un SRL din 2002 cu sediul social acasa si punct de lucru (magazin / service). Obiect de activitate: Asamblare si comerciallizare computere si componente, servicii informatice.

Intrebarea mea este dk am nevoie de Autorizatie de fuctionare de la primarie. Jurisstul meu nu ma lasa
sa dau bani aiurea la Primarie. Imi tot spune k sunt OK.

Ma puteti ajuta cu nishte pareri ? eventual cu o trimitere la lege...

Mersi anticipat.
O seara buna
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:45, 15 Ianuarie 2007

Buna,

Va rog sa ma iertati k am deschis un topic nou, dar in urma cautarilor n-am gasit raspunsul care-l doream.
Problema e urmatoarea:
Am un SRL din 2002 cu sediul social acasa si punct de lucru (magazin / service). Obiect de activitate: Asamblare si comerciallizare computere si componente, servicii informatice.

Intrebarea mea este dk am nevoie de Autorizatie de fuctionare de la primarie. Jurisstul meu nu ma lasa
sa dau bani aiurea la Primarie. Imi tot spune k sunt OK.

Ma puteti ajuta cu nishte pareri ? eventual cu o trimitere la lege...

Mersi anticipat.
O seara buna

Parerea mea este ca ai nevoie 100% de autorizatia de la Primarie.
in afar de cazul in care ai autorizatiile date de Biroul unic, cum era odata, sigur ai nevoie de autorizatie:))
Banuiesc ca pentru fiecare punct de lucru e nevoie de autorizatie de functionare de la Primarie, Pompieri, Directia de Sanatate Publica.
Daca cineva poate completa, eu cam atat imi amintesc.
Autorizatiile obtinute prin ORCTB sunt distincte de cele eliberate de Primarii. Primaria de sector elibereaza o autorizatie de functionare care vizeaza in principal programul de functionare. In orice caz, in prezent nu toate Primariile pretind astfel de autorizatii. Depinde de sector. Cea mai sigura este informatia obtinuta direct de la Primaria sectorului in care functionati.Scces.
celalte autorizatii se obtin de la organele care sunt in drept sa le emita, daca este cazul.:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie restaurant fara acordul vecinilor Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua, am vazut ca s-a mai deschis un subiect cu titlul \" autorizatii de functionare restaurant\", pe 14 Iulie 2010. Va contactez pentru ca am aceeasi ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin mixt luciano55 luciano55 Buna Ziua am si eu o nelamurire, tocmai mi-am infiintat o firma, maine imi ese nr de la DGFP si fiscalizez casa si dau drumu la magazin! As dorii exact sa stiu ... (vezi toată discuția)