nu stiu daca sunt pe forumul bun, detin un terene agricol in alt judet decat cel de resedinta si as dori sa il stramut mai aproape de loclitatea de resedinta sa incerc sa fac ceva. nu stiu unde sa imi indrept primele intrebari, daca considerati ca ma puteti indruma catre ceva institutii, legi, va multumesc anticipat. eventual fonduri europene, etc dar fiind la mai mult de 150km departare imi este ff greu ...
P.S. nu stiu daca mai sunt posibile asemenea "mutari", stiu ca odata erau fff la moda dar atunci se faceau strict in scop "imobiliaristic" :)
Doar sa gasiti o persoana care detine in judetul unde va intereseaza pe dvs. un teren similar ca valoare sau ca suprafata cu al dvs. si sa incheiat un contract autentic de schim de terenuri....
Transferul de terenuri intre unitati administrativ teritoriale sau de la ADS catre unitati administrativ teritoriale s-a practicat doar pentru punerea in posesie a persoanelor indreptatite ori reglarea situatiei juridice a domeniului privat al respectivelor UAT.