avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Stergere cont
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Stergere cont

Buna ziua. Fiti amabil am si eu o problema. Sunt inscris pe un forum de discutii pe internet si doresc sa-mi sterg definitiv contul si datele personale. Administratorul acelui forum spune ca nu se poate sterge contul, fiindca nu-i permit legile din Romania. Va rog sa-mi spuneti ce e de facut fiindca eu nu mai doresc sa am un cont acolo si cred ca ceea ce face acel administrator este abuziv. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 12:25, 14 Martie 2010
inainte de a va inscrie pe acel forum de discutii, probabil ca v-ati dat acceptul cu privire la conditiile in care functioneaza inclusiv referitor la datele dvs personale..in mod normal nu ari fi trebuit sa existe probleme cu privire la stergerea datelor
Intr-adevar, mi-am dat acceptul cu privire la termenii si conditiile acelui forum, insa, in tot acel regulament nu este nimic prevazut vis-a-vis de situatia in care un user doreste sa-si stearga definitiv contul. Setarile respectivului forum nu includ optiunea de stergere a contului. Dealtfel intr-unul din punctele din regulament scrie ca "- nu suntem raspunzatori de pierderea unor informatii confindentiale in cazul spagerii acestui site de catre hackeri". In conditiile astea cred ca sunt indreptatit sa cer stergerea contului si a datelor personale atat timp cat nu mai doresc sa fiu membru al acelui forum. Va multumesc.
eu cred ca nu administratorul v-a raspuns ci hackerul:tooth:
Nu cred ca era hackerul( buna gluma :D). Totusi, administratorul are portita legala ca sa nu-mi stearga contul? Eu am vreo portita legala prin care sa-l oblig sa-mi stearga contul? Va multumesc.
Cel mai bine ar fi sa-i trimiteti adminsitratorului un email prin care ii aduceti la cunostinta ca daca in decurs de 24 de ore nu va sterge contul veti face plangere la ANSPDCP - www.dataprotection.ro.

Sunt aproape convins ca forumul respectiv, mai bine zis persoana fizica sau juridica din spatele forumului nu s-a inregistrat ca un operator de date cu caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale facute publice so2ro so2ro Buna ziua, In urma cu cativa ani m-am inscris pe un forum, unde mi-am incarcat fotografia mea si adresa de email. Aceste date ale mele ( poza si adresa de ... (vezi toată discuția)
Date personale "luate" de pe un site si publicate pe un forum alex09alex alex09alex Cativa pushtani care nu au avut ce face in timpul liber au spart un site al unei organizatii si au luat ceva date personale a anumitor persoane de acolo ... (vezi toată discuția)
Abuzuri pe internet sidorco sidorco In urma cu aproape un an de zile mi-am creat un cont pe un forum, inregistrarea durand 1-2 minute, fara a mi se impune "Termeni si conditii", deoarece la data ... (vezi toată discuția)