avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot sa ma fac PFA ca administrator de bloc?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot sa ma fac PFA ca administrator de bloc?

Buna seara!

Am atestat de administrator de imobile eliberat de primarie si vreau sa ma fac PFA ca sa pot lucra fiind in pensie anticipata partial. Puteti sa-mi spuneti va rog ce acte imi trebuie pentru PFA si ce implica asta. Pot sa lucrez ca PFA fiind in pensie anticipata partial?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 19:37, 17 Martie 2010
Da puteti. Pai trebuie sa va inregistrati la ONRC din localitatea de unde sunteti conform actelor cerute de catre ei (dovada sediu, dovada calificare etc.)
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
roxanach, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa (administrare imobile) jordella jordella Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate infiinta o PFA fara a avea calificarea necesara . Exemplu activitatea este de \\"Administrare imobile pe baza ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa documente necesare si taxe simo flores simo flores M-ar interesa ce acte sunt necesare pentru PFA care sunt taxele care se percep,daca in baza unei procuri notariale sau delegatii avocatiale s-ar putea ocupa si ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)