avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare PFA (administrare imobile)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare PFA (administrare imobile)

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca se poate infiinta o PFA fara a avea calificarea necesara . Exemplu activitatea este de "Administrare imobile pe baza de comision sau contract"?
S-a schimbat legislatia in acest domeniu?
Cel mai recent răspuns: elasal66 , utilizator 12:04, 24 Iulie 2013
Pentru astfel de activitate trebuie sa aveti atestare, cred ca primaria face aceste cursuri, cel putin in mediu urban. Interesati-va la Primarie.
Daca va angajati cu CIM, nu aveti nevoie de PFA, dar cred ca vi se solicita atestat.
Detalii despre profilul ocupational gasiti aici:
[ link extern ]
Primaria poate elibera o atestare pentru administratori imobile doar persoanelor care au o calificare in domeniu. Meseria de administratori imobile se incadreaza in nivelul 4 (N4) o calificare acreditata si certificate de Ministerul Muncii si Educatiei .Altfel atestarea este nula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)
Informatii infiintare ii romyher romyher as dori sa inteleg de ce este nevoie sa ai calificare pt infiintarea unei intreprinderi individuale? daca am dreptul sa angajez persoane atunci angajez una pe ... (vezi toată discuția)
Ref adm condominii 2019 sept cf lg 196/2019 carmen06! carmen06! Buna ziua, urmez un curs de adm condomenii de 9 saptamani, la o firma din Constanta, C&I training srl, 32318399 cui, termin cursul pe 30 sept, ei sustin ca imi ... (vezi toată discuția)