buna seara! as dori si eu sa aflu subietele din anii anteriori care s au dat in notariat?pt notar stagiar.raluk1987 este id ul meu in caz ca doriti sa discutam pe acest subiect.
Icerc sa le caut! Le aveam, dar nu mai stiu pe unde sunt...
Retin ca cea mai mare parte din intrebari erau formulate similar cu cele de la Drept (stat) de la licenta. Unele erau chiar identice!
Erau si intrebari din regulament, Legea 36/1995 si cel putin 8 din mosteniri. Erau si intrebari din L31/90(societati comerciale).
Atentie, trebuie sa ai grija mare cu modificarile legislative (legislatia la zi)!
Succes!
M-ar interesa cele pentru admiterea in notariat.adica cele.pentru dobandirea calitatii de notar stagiar.Va rog..dak le aveti anuntati-ma.Multumesc frumos
Notar
iuliana_talmaciu87
e adevarat k pentru a putea da anul acesta examenul de notar stagiar trebuia depusa cererea la colegiul notarilor de catre notarul public la care fac ... (vezi toată discuția)
Cum devin notar?
anyana61
buna ziua! stie cineva daca pot sa sustin examenul pt notari stagiari daca NU sunt angajata in cadrul unui birou notarial? am doar 9 luni de experienta ca si ... (vezi toată discuția)