avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masaj erotic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masaj erotic

Masturbarea cu finalizare a clientului intr un salon de masaj erotic este o fapta penala si este incadrata ca si prostitutie?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:55, 14 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Daca fapta este savarsita si in fata altor clienti si starneste indignarea acestora, poate imbraca forma ultrajului contra bunelor moravuri(art.321 c.pen)sanctionabila cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda.
Eu cred ca intrebarea pusa,implica un foarte ridicat grad de imaturitate
parca nu ati auzit pana acum ca aceste saloane sunt bordeluri mascate.:))
ionescu costin a scris:

Masturbarea cu finalizare a clientului intr un salon de masaj erotic este o fapta penala si este incadrata ca si prostitutie?

Care a fost scopul/interesul clientului,cand a materializat actul unilateral de vointa si a pasit cu incredere in respectiva unitate,daca ulterior ridica pretentii ,asumate teoretic ,initial cu ocazia intrarii in uniate si ulterior prin solicitarea serviciului ?
Desi mie intrebarea adresata de user mi se pare putin aiurea, nu explic acum de ce( m-am si gandit cand am vazut postarea, daca sa o sterg sau nu) , consider ca a primit deja raspunsurile de care avea nevoie , adica o eventuala incadrare juridica, si nu mai este cazul pentru discutii colaterale.
Dna ynocennta, doar n-o sa credem ca bietul client a intrat acolo cu scopul de a beneficia de un masaj si pentru faptul ca mai primit si un bonus, va pretinde si ceva despagubiri.
Acest tip de saloane , cum spunea cineva, ascund multe acte care ,daca s-ar efectua verificari..ar iesi la iveala lucruri in afara legalitatii. Probabil este un tip de afacere, mai no u sau chiar mai vechi, ce aduce profituri considerabile patronilor , iar clientii stiu exact de ce frecventeaza acest tip de saloane.
Am sa las la latitudinea administratorilor daca discutia poate continua sau este cazul sa fie inchisa.
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
ContSters47264, utilizator

Alte discuții în legătură

Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)
Salon masaj erotic 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua. Intrebarea mea este daca saloanele astea de masaj erotic sunt autorizate in romania, si sunt legale? Va multumesc pentru un eventual raspuns (vezi toată discuția)