avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata la functionarul public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata la functionarul public

In calitate de functionar public pot beneficia de concedi fara plat pe o perioada de 90 de zile timp in care sa fiu angajata in sistemul privat pe perioada determinata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 14 Martie 2010
Puteti beneficia de concediu fara plata in calitate de functionar public ... in sectorul privat puteti fi angajata pe o functie in alt domeniu de activitate care nu este in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public potrivit fisei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau co fara plata anna76_2014 anna76_2014 Buna ziua, Vreau si eu sa aflu daca pe perioada unui concediu fara plata ma pot angaja in alta parte, in sector privat.Sau daca ma suspend ? As vrea macar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as vrea sa stiu dacă în calitate de functionar public ... Cos1969 Cos1969 Bună ziua As vrea sa stiu dacă în calitate de functionar public pot înființa o casa de ajutor reciproc și în caz afirmativ dacă pot ocupa orice ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ingrijire copil stea2012 stea2012 Buna tuturor! As dori sa stiu daca un functionar public isi poate lua concediu fara plata pentru ingrijirea copilului de pana la 3 ani si in acest timp sa se ... (vezi toată discuția)