avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariul minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariul minim

care este salariul minim pe catrea de munca pentru persoanele cu bacalaureat? care este legea care se refera la aceste reglementari?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:21, 15 Martie 2010
Pentru muncitori calificati salariul minim este de 720 lei brut pe luna ... art.40 din CCMN coroborat cu art.2 din HG nr.1051/2008.
CCMUn-Art. 40. - (1) Se stabilesc următorii coeficienţi minimi de ierarhizare, pentru următoarele categorii de salariaţi:
a) muncitori:
1. necalificaţi = 1,
2. calificaţi = 1,2;
b) personal administrativ încadrat în funcţii pentru care condiţia de pregătire este:
1. liceală = 1,2,
2. postliceală = 1,25;


Acesti coefocienti se aplica la salariul minimim care este de 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariul minim pe economie. Anacrsitina Anacrsitina Va rog,ma poate cineva lamuri: va trebui sa modific salariile la mai multe firme,toate private,calculez coeficientii la 600 ron sau la 700 ron? Am salariati ... (vezi toată discuția)
Salariul minim camellia_camy camellia_camy Buna ziua !Am marea rugaminte daca se poate sa aflu care este salariul minim pentru un muncitor cu studii liceale si ce retineri obligatorii sunt din salariul ... (vezi toată discuția)
Salarii / ianuarie 2011 florentina_2010 florentina_2010 Poate ma ajuta cineva in privinta stabilirii salariilor pe luna ianuarie 2011.Se apropie data cand trebuie sa platim salariile pe ianuarie, insa nu stim ce ... (vezi toată discuția)