avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... finalizarea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

finalizarea studiilor

buna ziua. m ar interesa daca dupa terminarea facultatii angajatorul este obligat sa sa imi schimbe functia,precizez ca acum sunt salariata ca muncitor calificat.exista vreo lege in privinta asta sau este la latitudinea angajatorului.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:48, 15 Martie 2010
Buna ziua ! Precizati daca este vorba de domeniul privat/public . Oricum , in nicio situatie nu este obligat sa va schimbe functia , insa daca sunteti bugetar aveti o sansa in plus . In privat , daca ati fost angajat pe o functie care nu presupune studii superioare , nu exista absolut nicio obligatie in acest sens a angajatorului .
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic
lucrez in domeniul privat.
Daca postul dvs. nu impune sa aveti studii superioare nu este obligat sa va schimbe salariul. Sunt multi absolventi de studii superioare in aceasta situatie.
Iulian Manea a scris:

Daca postul dvs. nu impune sa aveti studii superioare nu este obligat sa va schimbe salariul. Sunt multi absolventi de studii superioare in aceasta situatie.

Este foarte adevarat ceea ce spuneti , cu diferenta ca , incepand cu 01.01.2010 daca angajatii nu sunt multumiti de incadrarea facuta pot face o sesizare la ITM.
daniela vorovenci a scris:

Iulian Manea a scris:

Este foarte adevarat ceea ce spuneti , cu diferenta ca , incepand cu 01.01.2010 daca angajatii nu sunt multumiti de incadrarea facuta pot face o sesizare la ITM.

interesant!!! dar de unde reiese? lege...

Alte discuții în legătură

Incadrare incorecta ion predescu ion predescu Buna seara, Am rugamintea sa imi spuneti care ar fi sanctiunile aplicabile in cazul in care un angajat nu a fost incadrat incorect, in loc de studii medii, ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie pentru studii superioare realplayer realplayer buna ziu, va rog sa imi spuneti care este salariul minim pe economie pentru cei cu studii superioare, si care este legea care prevede acest lucru ? v a ... (vezi toată discuția)