avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim pe economie pentru studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim pe economie pentru studii superioare

buna ziu, va rog sa imi spuneti care este salariul minim pe economie pentru cei cu studii superioare, si care este legea care prevede acest lucru ?
v a multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 16:20, 12 Septembrie 2010
1200 lei pentru sectorul privat ... art.40 alin.1 lit.d din CCMN coroborat cu art.2 din HG nr.1051/2008
salariul mentionat anterior este cel brut.
sotia mea este absolventa a faculatii de medicina specialitatea fiziokinetoterapeut, si lucreaza in sectorul privat , fiind incadrata cu un salariu de 810 lei, asa a spus doamna de la resurse umane ca este legal!
ce se poate face pentru a se respecta legea?
Sesizati ITM-ul si /sau instanta de judecata.
dar nu ati precizat ce studii se prevad pentru ocuparea postului respectiv.

Alte discuții în legătură

Salariul minim pentru studii superioare Medu Medu Buna seara! Cat este salariul minim pentru studii superioare? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Aplicarea 2 x salariul minim pe economie 01.01.2009 florin96 florin96 Sotia mea a intrat in concediu prenatal incepand cu data de 7 ianuarie 2009. Decizia societatii la care lucreaza privind aplicarea majorarii cf ordonantei ... (vezi toată discuția)
Problema functie - salariu Vioreld Vioreld salutare. iata problema care o am: un salariat fara studii superioare, care a facut in 2004 un curs finalizat printr-un certificat de absolvire in 2004 ... (vezi toată discuția)