avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariul minim pentru studii superioare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariul minim pentru studii superioare

Buna seara!
Cat este salariul minim pentru studii superioare?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 18 August 2009
Pentru cei care lucreaza in sectorul privat, salariul minim pentru personalul angajat pe posturi care necesita studii superioare este de 1200 lei de la data de 01.01.2009 (art.2 din Hg nr.1051/2008 coroborat cu art.40 din CCMN).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie pentru studii superioare realplayer realplayer buna ziu, va rog sa imi spuneti care este salariul minim pe economie pentru cei cu studii superioare, si care este legea care prevede acest lucru ? v a ... (vezi toată discuția)
Aplicarea 2 x salariul minim pe economie 01.01.2009 florin96 florin96 Sotia mea a intrat in concediu prenatal incepand cu data de 7 ianuarie 2009. Decizia societatii la care lucreaza privind aplicarea majorarii cf ordonantei ... (vezi toată discuția)
Salariu consilier juridic Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu ii gasesc raspunsul si nimeni nu ma poate lamuri cu certitudine. Sunt consilier juridic debutant la o primarie ... (vezi toată discuția)