avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

Imi poate spune cineva aprox . cat mar costa un contract de vanzare cumparare cu clauza de sustinere ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 19:06, 14 Martie 2010
Buna seara.
Presupun ca intrebati de costul autentificarii la notariat.
Aceste preturi nu sunt standard. Fiecare notar practica ce pret doreste al autentificarii .În consecinţă,incercati la mai multe cabinete notariale si alegeti-l pe cel mai convenabil.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie incurcata donatie-schimb-vinzare cumparare sandry sandry in urma cu peste 10 ani am cumparat pentru matusa mea( dupa mama) cu legea 112 locuinta in care era chiriasa.drept multumire matusa face un testament la notar ... (vezi toată discuția)
Ajutor bianca ionita bianca ionita Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii. As dori sa cumpar garsoniera nasei mele. Ea vrea s-o vanda cu oricat imi acorda banca credit, adica ... (vezi toată discuția)
Testament sau contract vanzare cumparare starry starry Buna ziua, As dori sa aflu cum sa procedez in cazul in care bunica mea doreste sa-mi faca acte de proprietar pe apartamentul detinut de aceasta. Atat bunica ... (vezi toată discuția)