avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA rugaminte
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

rugaminte

ANAF a dat un comunicat Nr. 1090266/ 12 martie 2010 :" Agenţia Naţională de Administrare Fiscală precizează că începând cu 1 ianuarie 2010 persoanele fizice care au efectuat tranzacţii cu construcţii noi şi terenuri construibile în perioada 2005 - 2009, chiar dacă nu au fost înregistrate ca plătitori de TVA la momentul iniţierii construcţiilor, îşi pot deduce taxa pe valoare adaugată aferentă cheltuielilor efectuate, în primul decont depus după înregistrare sau într-un decont ulterior, indiferent dacă au făcut sau nu obiectul controlului organelor fiscale."

Poate cineva sa imi explice despre ce este vorba?

multumesc
Cel mai recent răspuns: voicuro , utilizator 22:34, 15 Martie 2010
Detalii pe urmatorul link:

www.contabilul.ro

Succes!
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
Fănel Plopeanu, Consultant asigurari
multmesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva deductibil garbis garbis D-na Sobolevschi membra si a Camerei Consultantilor Fiscali a mentionat, intr-un interviu acordat presei ca persoanele fizice care vor fi obligate sa ... (vezi toată discuția)
Tva imobiliare garbis garbis sunt persoana fizica impozabila in scopuri de tva care vinde apartamente in mod uzual vanzarea de apartamente la momentul actual nu merge bine dar am niste ... (vezi toată discuția)
Codul fiscal gorbanescu ramona gorbanescu ramona multumesc pt ca ati citit si ati si raspuns cu lux de amanunt mesajului meu .nu stiu daca trebuia sa specifc dar, terenul este intravilan agricol .asta unu ... (vezi toată discuția)