avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcare de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcare de proprietate

Buna seara.Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea nelamurire.Pe un fond de vinatoare pe care avem autorizatie si vinam de multi ani a aparut un gard ,paznici spun ca nu avem voie doar daca platim chitanta pt pescuit .Noi platim pt a vina pe acel fond la filiala deja dar am inteles ca prin lege nu avem voie sa intram pe elesteu adica pe luciul apei decit cu acordul proprietarului fara a deranja tehnologia de productie sau asa ceva.Bun nu intram.dar acum auzim ca si digurile au fost cumparate , diguri care inainte erau ale primariei si erau drum public nu avem voie nici pe marginea elesteului care era islaz comunal.Stimca filiala trebuia sa rezolve aceasta problema dar nu vrea atunci noi ca vinatori de buna credinta care nu vrem sa incalcam o proprietate dar nici nu vrem sa fim victimele unor abuzuri de acest gen vrem sa stim strict granitele respectivei proprietati pentru a nu intra in conflict cu proprietarul si a nu incalca legea.Intrebarea e ce riscam daca vinam pe o proprietate pt care platim dar nu avem acordul proprietarului si avem autorizatie de la filiala.cum putem afla granita acestei presupuse proprietati fara sa intrebam primaria filiala sau proprietarul pt ca exista temerea ca vom fi indusi in eroare ca de obicei,sau daca sa apelam la un avocat care sa solicite sa vada contractul de vinzare cumparare .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bsterea , utilizator 03:05, 27 Martie 2010
simplu. vizitati cadastrul;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O dilema Lorenza Lorenza Buna seara! Am o dilema pe care,cu amabilitatea dumneavoastra,sper sa mi- o rezolv. Parintii mei stau la casa,proprietatea,mai exact curtea casei se afla in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii arysiso arysiso Buna ziua Am cumparat o bucata de pamant pentru a da drumul la constructia unei case. Am toate actele ok, si acum adunam acte pentru autorizatia de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)