avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

Care este vechimea minima in munca(productie) pentru a putea fi angajat ca si asistent universitar intr-o universitate de stat?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 10:11, 15 Martie 2010
Legea 84/1995 va va da toate informatiile necesare.

Pentru ocuparea functiei de asistent universitar, se cer îndeplinite conditiile prevazute la alin. (1) si (8), precum si o vechime minima la catedra de 2 ani în învatamântul superior sau în cercetarea stiintifica de profil, respectiv de 4 ani în învatamântul preuniversitar. Pentru candidatii care provin din afara învatamântului sau a cercetarii stiintifice, se cere o vechime de minimum 5 ani în profilul postului pentru care concureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorand stagiar ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 As dori sa stiu daca, in calitatea mea de doctorant stagiar, la o universitate de stat, conform legii educatiei aflate acum in vigoare, dupa sustinerii tezei ... (vezi toată discuția)
Absolvent master angajare la facultate zzanetta zzanetta Am absolvit masterul si doresc sa ma angajez la facultate,dar zice ca nu se poate pana nu fac doctoratul.Stie cineva ceva in acest sens? (vezi toată discuția)
H.g. nr. 166/2003 marza_alexa marza_alexa Potrivit art. 2 din H.G. nr. 166/2003, pentru ca o persoana sa beneficieze de scutirile de la plata unor taxe si tarife, trebuie sa indeplineasca urmatoarele ... (vezi toată discuția)