avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doctorand stagiar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doctorand stagiar

As dori sa stiu daca, in calitatea mea de doctorant stagiar, la o universitate de stat, conform legii educatiei aflate acum in vigoare, dupa sustinerii tezei de doctorat voi fi incadrat automat pe un post de asistent universitar?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 13:36, 9 Martie 2011
Faptul ca sunteti doctorand nu presupune ca universitatea la care urmati cursurile este obligata sa va incadreze dupa promovarea examenului de doctorat. Posturile didactice se ocupa prin concurs organizat de institutia de invatamant respectiva.

Pentru ocuparea functiei de asistent universitar este necesara o vechime minima la catedra de 2 ani in invatamantul superior sau in cercetarea stiintifica de profil, respectiv de 4 ani in invatamantul preuniversitar. Pentru candidatii care provin din afara invatamantului sau a cercetarii stiintifice, se cere o vechime de minimum 5 ani in profilul postului pentru care concureaza.

S-ar putea sa indepliniti conditiile de inscriere la un concurs pentru preparator universitar, interesati-va care este regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice la universitatea unde ati dori sa profesati.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
ContSters196669, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Care este vechimea minima in munca(productie) pentru a putea fi angajat ca si asistent universitar intr-o universitate de stat? (vezi toată discuția)
Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)
Absolvent master angajare la facultate zzanetta zzanetta Am absolvit masterul si doresc sa ma angajez la facultate,dar zice ca nu se poate pana nu fac doctoratul.Stie cineva ceva in acest sens? (vezi toată discuția)