avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de paza/psi la persoanele peste 70 de ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de paza/psi la persoanele peste 70 de ani

Buna ziua! Parintii mei au o proprietate in Babana/Arges, dar nu locuiesc acolo de mai bine de 1o ani, ambii fiind trecuti binisor de 70 ani. In fiecare an sunt nevoiti sa pateasca pe langa impozitul pe casa si teren (care nu depaseste 50 de lei),alte taxe in valoare de 160 lei, taxe care nu sunt nominalizate in actul de instiintare plata. Ni se explica de catre cei de la Primarie ca sunt taxe cu paza comunei, taxe psi, iluminat public, etc, taxe pe care suntem obligati sa le platim, deoarece s-a abrogat legea care scutea persoanele de peste 70 de ani de la plata anumitor taxe si impozite locale. Este adevarat acest lucru? Cu detalii despre legea respectiva va rog.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MarcV , utilizator 20:54, 18 Martie 2010
Legea nr.333 din 2003
art.18 alin 5, 6

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 333/2003 (paza/plata in mediul rural pensionar ?) karenina-roman karenina-roman Buna ziua !Daca tatal meu are 70 de ani,pensionar,domiciliul in Roman/Neamt si are si o casa batraneasca la tara(mediul rural)trebuie sa presteze paza in sat? ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casa king king Mama mea are 74 de ani,are o casa la tara in loc havarna din jud.botosani.pana acum cativa ani ,platea impozit pe casa ,350 lei vechi,nu are pamant, nu are ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicat grad 1 scutita de impozit pe locuinta Alina4321 Alina4321 Buna ziua, Parintii mei nu au platit impozit pe constructie-locuinta de domiciliu si teren aferent timp de 12 ani, datorita faptului ca mama mea a avut grad ... (vezi toată discuția)