avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 sectoare de activitate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

sectoare de activitate

buna ziua. unde pot gasi si eu lista cu toate sectoarele de activitate?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:42, 15 Martie 2010
Clasificarea activităţilor din economia naţionala - C.A.E.N. Rev. 2
C.A.E.N. reprezintă acronimul utilizat pentru a desemna clasificarea statistică naţională a activităţilor economice din România. Această clasificare a fost proiectată pentru a permite gruparea pe criterii de omogenitate a datelor referitoare la "unităţi statistice", cum ar fi, de exemplu, o uzină sau un grup de uzine ce constituie o entitate economică, o întreprindere. Clasificarea asigură baza pentru pregătirea unei game largi de date statistice (producţie, factori de producţie, formarea de capital şi tranzacţiile financiare) ale acestor unităţi. (Monitorul Oficial, Partea I nr. 293 din 03/05/2007) ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod caen 2008 - structura si note explicative Ares-3 Ares-3 [b]CAEN [/b]reprezinta acronimul utilizat pentru a desemna clasificarea activitatilor economice din România (Clasificarea Activitatilor Economice ... (vezi toată discuția)
Cod caen as.proprietari horenciuc valentina horenciuc valentina Stie cineva care este codul CAEN pentru asociatiile de proprietari, deoarece declaratia 112 nu o poti completa daca nu pui codul CAEN.mULTUMESC (vezi toată discuția)
Coduri caen lucutza55 lucutza55 buna ziua. am mare nevoie de o lamurire. in ordonanta de infiintare a srl-d se spune ca sunt admise 5 grupe de activitate prevazute de clasificarea ... (vezi toată discuția)