avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare

am lucrat la o firma ca agent de vanzaride unde am fost dat in judecata pentru dlapidare,fals in inscrisuri sub semnatura privata. as dori sa stiu daca pot scapa de puscarie si sami dea cu suspendare .sunt la prima abatere.
Cel mai recent răspuns: vior81 , utilizator 14:36, 21 Martie 2010
Dacă in urma cercetării penale veti fi găsit vinovat pentru toate infractiunile, atunci nu aveti sansa sa primiti cu suspendare, exista concurs de infractiuni.
Daca va angajati un avocat aveti sanse la suspendare.
Vedeti insa ce avocat va alegeti pentru ca la dreptul penal nu se pricep chiar toti avocatii.

avocat Claudiu Lascoschi
~ Conținut șters la cerere ~
Ceea ce nu este imposibil de obtinut.
Variante exista pentru suspendare insa mai depinde si care este cuantumul prejudiciului si cat de interesat va fi avocatul de soarta procesului dvs.
Este recomandabil sa va angajati avocat inca de la prima declaratie si nu dupa ce veti fi trimis in judecata intrucat daca dati declaratii aiurea va poate costa cativa ani cu executare si cu avocat platit si interesat de soarta procesului...

avocat Claudiu Lascoschi
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare si asa avea 2 intrebari.

1. Care ar fi incadrarea la faptele enumerate mai sus?
2. Am circumstante atenunate pentru a primi cu suspendare daca sunt la prima abatere?

Alte discuții în legătură

Avocat specializat in penal bitu bitu Am nevoie urgenta de un avocat ,cu experienta in penal,care ma poate ajuta intr-un dosar de delapidare,fals si uz de fals. Rog o recomandare serioasa. (vezi toată discuția)
Magazinul de paine Georrge Georrge Salut...am si eu o problema si as vrea sa stiu cam cum s-ar termina. Intr`o seara am plecat de la discoteca cu 2 prieteni si fiind in stare de ebrietate am ... (vezi toată discuția)
Delapidare jwl jwl Buna ziua, Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)