avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu expirat

La infiintarea firmei, in anul 2008, am incheiat un contract de comodat pentru sediul firmei cu o persoana fizica.Durata contractului este de 3 ani.De ce apar la Registrul Comertului cu sediul expirat?Ce demersuri trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: vidus , utilizator 17:02, 16 Martie 2010
Duceti-va si depuneti inca o data contractul. Poate e o eroare de inregistrare
Cel mai simplu ar fi sa intrebati la registrul comertului.
Singura explicatie logica ar fi ca proprietarul a reziliat unilateral contractul (conform clauzelor contractuale) si a mentionat rezilierea la ORC.

Improbabil, dar posibil.

Mai probabil este ca referenta responsabila a inregistrat eronat data expirarii, in loc de 3 ani a inregistrat 1 an.
Se rezolva repede, fara bani.
O simpla cerere de rectificare, prin posta, email sau fax.

Alberto Kurtyan
Eu recomand sa mergi personal la ORC si sa faci o cerere de indreptare eroare materiala.

Chiar daca, cobtractul de comodat a fost reziliat unilateral ORC nu putea sa reduca aceasta perioada decat in baza hotararii AGA si cu precizarea noului sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere comodat il_so il_so Intre mama si sora mea este un contract de comodat(pentru sediul firmei surorii mele) iar in contract se stipuleaza ca poate fi reziliat de oricare dintre ... (vezi toată discuția)
Sediu social rasvan_racaru rasvan_racaru Problema mea sta in felul urmator.Fostul chirias a plecat din spatiu iar acum nu mai poate fi gasit nici la adresa din buletin,nici la telefon in consecinta ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)