Mda, asa ma gandeam si eu, doar ca domana de acolo mi-a zis foarte senina, ca ei nu au nici o treaba cu faptul ca eu nu mi-am primit banii, si ca tot ce tine de venituri se reclama la ITM.Multumesc mult pt interesul acordat.
Buna ziua din nou.Cred ca nimic pe lumea asta nu este mai prost organizat decat legile in tara noastra.Ma scuzati pentru cum ma exprim, dar eu una nu mai inteleg pentru ce se mai fac legi in tara asta atata timp cat nimeni nu le respecta.Ieri am fost pasata de la ITM la CAS.Cand credeam ca directoarea de la ITM mi-a dat solutia magica pentru a avea si eu o sansa sa imi obtin banutii cuveniti, azi la CAS m-am izbit de alte raspunsuri cel putin ciudate...Mi s-a explicat ca eu nu am nici un drept sa stiu situatia mea legat de concediile mele, ca aceste treburi se discuta cu angajatorii, si ca degeaba voi depune reclamatie, pentru ca nu se va rezolva.Si mi s-a sugerat sa angajez un avocat...Ma intreb eu atunci, pentru ce mai exista atatea legi daca tot nu putem beneficia de ele?De unde sa-mi permit eu avocat acum, cand nu am avut bani nici macar de bilet de autobuz, am mers pana la ei pe jos aproape 2 km, cu burta pana la gura...Se pare ca pot muri de foame impreuna cu copilul meu, si nu intereseaza pe nimeni.Am cerut sa-mi spuna daca s-au depus concediile medicale...au zis ca da, pe ianuarie, si ca pentru februarie mai e timp pana pe 25 martie...pai eu din cate am inteles,, aceste documente se depun pana in 5 a lunii urmatoare, nu pana in 25...Si daca astept pana pe 25 ce voi rezolva?Nimic.Daca merg la ITM sa cer sa vad statul de plata care din cate stiu eu se depune tot pana la acea data, ma vor refuza si ei, spunand acelasi lucru, cum ca eu ca si angajata nu pot cere asa ceva.Probabil ca pe acel stat de plata va figura o anume suma, cu o semnatura oarecare, dar asta fara sa fi semnat eu si fara sa primesc vreun ban...
Nu stiu efectiv incotro sa ma mai indrept...ma gandeam sa depun totusi o reclamatie la biroul juridic la CAS, pt ca banuiesc ca un raspuns tot trebuie sa-mi dea...ce ma sfatuiti?va rog din suflet sa-mi raspundeti, pentru ca nu stiu ce sa mai fac...
Si poate ma puteti lamuri, daca ii dau in judecata, cam cat dureaza un proces legat de problema mea, si daca se poate cere ca onorariul avocatului sa fie achitat tot de ei...