avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... negocieri
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

negocieri

acum dupa aparitia legii unice de salarizare, ce mai putem negocia prin acordul - contract colectiv de munca ca drept salarial ma refer?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:34, 15 Martie 2010
Nimic.:))
Legea 330, Art. 1. -
(1) Prezenta lege are ca obiect de reglementare stabilirea unui sistem unitar de salarizare pentru personalul din sectorul bugetar platit din bugetul general consolidat al statului.
(2) Incepand cu data intrarii in vigoare, in tot sau in parte, a prezentei legi, drepturile salariale ale personalului prevazut la alin. (1) sunt si raman in mod exclusiv cele prevazute in prezenta lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima nastere 2011 RaluAlexCip RaluAlexCip Buna ziua, Vroiam sa intreb daca este adevarat ca salariatii bugetari (cazul meu, lucrez la Ministerul Finantelor Publice) nu mai au dreptul la aceasta ... (vezi toată discuția)
Spor de dispozitiv LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea speta : in anul 2009 am castigat , in instanta , acordarea sporului de dispozitiv in ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate la nasterea unui copil da sau nu? Lucyaly Lucyaly Buna ziua, Am o intrebare. Am nascut pe 21 iulie 2010. Sunt salariata (am fost salariata. acum sunt in concediu de maternitate) in cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)