avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestiune

In timpul inventarierii fondului de carte din biblioteca la care lucrez, am sesizat faptul ca membrii comisiei de inventariere nu imi bifau corespunzator cartile in registrele de inventar. Dupa ce mi-au fost ridicate registrele de inventar, am verificat numeric fondul de carte si am constatat ca nu am lipsa in gestiune mai mult de 30 de carti, insa comisia imi comunica o lipsa mai mare de 150 de carti.
Mentionez ca inca nu am dat declaratia finala de inventar.
Intrebare:
-pot sa fac obiectiuni asupra modului de inventariere?
-pot sa solicit reinventarierea fondului de carte?
-pot sa fac plangere penala impotriva comisiei de inventariere pentru inscrierea eronata de date in fisele de inventar?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
css, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum va proceda angajatorul ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În urma inventarierii anuale la bibliotecă, comisia de inventariere a constatat lipsa unor bunuri din Fondul documentar închis ... (vezi toată discuția)
Inventarierea unei gestiuni Mara Gabriel Mara Gabriel cum sa procedeze un angajator in situatia in care exista suspiciuni privind gestionare incorecta a gestiunii incredintate atunci cand gestionarul refuza ... (vezi toată discuția)
Inventar magazin JIPAIONUTCATALIN JIPAIONUTCATALIN sal sunt la inceput de drum cu o afacere ,detin un magazin mixt ,si nu am stiut cum sa fac un inventar iar cand l-am facut cum trebuie am constat ca am fost ... (vezi toată discuția)