avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diviziune pe teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diviziune pe teren intravilan

Buna la toata lumea.Tatal meu are casa cu autorizatie pe un treren de 4000 mp si lat de 26de ml dar numai pe o portiune dupa se strimteza.Terenul este trecut pe numele bunicii fiind moarta,.Intrebare acest teren find intravilan se poate impatri in 5 parti si cu surorile lui?Avand alti 40.000 in extravilan.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
ContSters135021, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters135021 , utilizator 09:11, 16 Martie 2010
Impartirea terenurilor de pe urma bunici are in vedere atribuirea in natura a acestora, dar si functionalitatea lor economica care ar fi diminuata pprintr-o farimitarea accentuata. Oricum la formarea loturilor se tine seama si de cel care il foloseste, deci tatl dv. are snse sa ii revina in lot terenul respectiv
top dan a scris:

Impartirea terenurilor de pe urma bunici are in vedere atribuirea in natura a acestora, dar si functionalitatea lor economica care ar fi diminuata pprintr-o farimitarea accentuata. Oricum la formarea loturilor se tine seama si de cel care il foloseste, deci tatl dv. are snse sa ii revina in lot terenul respectiv
top dan a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral cu vanzaare DanielAl DanielAl Am de rezolvat următoarele obiective: I. Partajul unor terenuri, în bună înţelegere, între 5 moştenitori fraţi|/surori din care 4 în viaţă şi 3 ... (vezi toată discuția)
Legea18 art 42/1990 alin 8 dumitru andreea dumitru andreea Buna ziua!Bunicul meu a fost membru al cooperatiei si i sa acordat o suprafata de teren de 4000 mp pe care si-a construit o casa si a muncit terenul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala si partaj Gurita Mihai Gurita Mihai Ma numesc Mihai Gurita si sunt din com.Gioseni jud.Bacau am si eu o problema daca m-a puteti ajuta urgent . Bunici mei au decedat in 2001respectiv in 2004 ei ... (vezi toată discuția)