am facut cumparaturile in hipermarketul cora ,am ajuns la casa ,am pus toate produsele pe banda ,am achitat iar la iesire am fost oprit de agentii de paza care mi-au verificat produsele.s-a constatat ca erau cateva produse pe care casiera nu le scanase .acum politia vrea sa ma faca complice la furt desi eu nu o cunosc pe casiera.ce pot face in situatia asta ?
Daca sunteti nevinovat nu cred ca veti avea probleme insa politia nu o sa va creada.
De aceea, ar fi recomandabil sa va angajati avocat.
Daca casiera declara ca va cunoaste sau vor exista alte probe deja angajarea avocatului este mai mult decat necesara.
E posibil sa existe un prejudiciu mai mare si sa il impartiti cu casiera...
Nu ar strica sa incercati sa platiti un avocat pentru o consultatie juridica verbala pentru a intelege dvs. exact daca sunteti sau nu vinovat...
Parerea mea este ca trebuie sa existe dovezi cum ca ati fi complicele casierei...daca n u au cun sa demonstreze, nu veti pati nimic. . daca insa va vor prezenta , probe, va trebui sa veniti cu contraprobe..asta este. Insa acum sunt doar ipoteze, ei incearca sa isi dea seama cu m de a fost posibila omisiunea casierei, asa ceva nu se intampla frecvent. Si nu au decat aceasta ipoteza . Se vor face cercetari, pana una alta ,apelati si la un avocat , in caz ca veti fi chemata pentru declaratii.
Un anchetator destept il poate ,,agata" in declaratie.
In general isi cam dau seama cine este vinovat si cine este nevinovat.
Faptul ca anchetatorul banuie pe toata lumea, pe toti suspectii este o alta problema.
Daca da o declaratie aiurea s-a terminat cu el si daca este nevinovat.
Angajarea unui avocat in astfel de cazuri este mai mult decat recomandabila.
as adauga faptul ca prejudiciul este in valoare de 150 ron din cate am inteles .
se face un proces verbal in astfel de cazuri sau nu , pentru marfa care nu era pe bon.
Furt hipermaket
belle30
buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)