avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita?

buna seara. am un credit pentru nevoi personale contactat acum 4 ani, fara garantii mobiliare sau imobliare. creditul a fost declarat exigibil. este posibil ca banca sa imi puna in vanzare cota mea parte dintr-un apartament pe care il detin ?( am 1/4 din apartament, obtinut prin succesiune acum 15 ani). multumesc
Cel mai recent răspuns: time_out , utilizator 20:58, 16 Martie 2010
Chiar daca banca nu are garantii imobiliare, ea trebuie sa-si recupereze debitele de raii platnici.
Cred ca va putea sa va execute cota parte si cred ca va beneficia de prioritate la cumparare coindivizarul.
Va sfatuiesc sa incercati sa platiti creditul.
da,va poate executa.
este nevoie de o hotarare judecatoreasca?
depinde cum e contractul cu banca.. dar in general aceste contracte se investesc cu formula executorie si se executa direct fara alta hotarare judecatoreasca decat cea de investire care se da in camera de consiliu fara citarea partilor
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
Petre Enache, Avocat
este cazul sa apelez la un avocat pentru o mediere cu banca?

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata - 4 credite... yoona yoona am 4 credite pe care nu le mai pot achita din motiv ca salariul meu si a sotului a fost injumatatit.nu vreau sa ma eschivez de la plata ,dar acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Rate banci neplatite- executare silita ? ContSters253039 ContSters253039 Daca am credit de nevoi personale inainte de casatorie si nu am nimic pe numele meu cum isi poate recupera banii banca:((#-oX-( (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati creditul,ce trebuie sa fac? marianmarianc marianmarianc buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)