avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitarea Nerezidentilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitarea Nerezidentilor

Impozitarea Nerezidentilor, o probema spinoasa care se poate rezolva in 2 timpi si 3 miscari
Daca am primit un contract pt. un job in Danemarca: cum se fac retinerile in aceasta tara?ce deduceri am daca nu sunt cetatean danez si daca sunt casatorita?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 16:56, 16 Martie 2010
Ar trebui sa cunoastem legea daneza pentru a va raspunde la intrebare.
Termenul de "impozitarea nerezidentilor" de care ati auzit se regaseste in dreptul romanesc. Posibil si in cel danez, dar nu am studiat problema.
Mai sigur veti obtine raspuns de la consulatul/ambasada Danemarcei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in strainatate cu minor dupa divort kinga29 kinga29 Buna ziua, am o intrebare, am divortat in 2009, minorul mi-a fost incredintat prin hotarare definitiva si irevocabila. Program de vizita nu a fost stabilit in ... (vezi toată discuția)
Mostenire se imparte intre soti (divort international) Curioasadefel Curioasadefel Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean danez si as vrea sa stiu daca eu mostenesc ceva (proprietati) trebuie sa impart cu sotul meu in caz de divort? ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie Claus1988 Claus1988 Buna ziua , locuiesc in Danemarca cu domiciliu rămas pe buletin in România , in Danemarca m-am căsătorit cu o cetățeana de origine ucraineana care in ... (vezi toată discuția)