avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire se imparte intre soti (divort international)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire se imparte intre soti (divort international)

Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean danez si as vrea sa stiu daca eu mostenesc ceva (proprietati) trebuie sa impart cu sotul meu in caz de divort? Casatoria a fost incheiata in Danemarca si el este cetatean danaz.
Daca se face un testament este diferit? Sau ce cai am sa nu se ajunga la asa ceva. (in afara de "prenup")
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
Curioasadefel, utilizator
Cu aceste întrebări contactați un av din Danemarca nu avem cum să cunoaștem legislația țării respective.Daca era vorba despre legislația din România va raspundeam fără probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere divort, schimbare nume joana72 joana72 Buna ziua, Am o intrebare: Eu locuiesc in Danemarca de 10 ani, dar mi-am pastrat cetatenia romana, nu sint cetatean danez. In 2002 m-am casatorit cu ... (vezi toată discuția)
Divort international sau anulare certificat casatorie kirugina kirugina Buna ziua Va intreb, ca nu stiu cum sa o indrum pe fiica mea In decembrie 2015 s-a casatorit in Danemarca cu un cetatean japonez. Amandoi au declarat ... (vezi toată discuția)
impozitarea nerezidentilor escuiuliana escuiuliana Impozitarea Nerezidentilor, o probema spinoasa care se poate rezolva in 2 timpi si 3 miscari Daca am primit un contract pt. un job in Danemarca: cum se fac ... (vezi toată discuția)