avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CONCLUZIILE INTR-UN CAZ PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CONCLUZIILE INTR-UN CAZ PENAL

Sa ma fac inteleasa .Avocatul a reprezentat toata familia ,din care doua aveau rol de parte vatamata si una inculpat -parte vatamata , impotriva unui alt inculpat - parte vatamata ., care si acesta avea avocat . M-am facut inteleasa ? Concluziilie au fost anexate dupa ce s-a pronuntat sentinta , cu 5 zile mai tarziu . Au fost atasate la dosar ,la arhiva , de familia batuta . Deci ,concluziile sunt nule ? Este adevarat ,erau foarte importante ? Duceau la lamurirea cauzei si scotea adevarul la suprafata . Adevarul spus de familie si martorii acestora ,dar care a fost neconsemnat nici aici . De ce ?
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 13:16, 13 Ianuarie 2007
V-am raspuns si pe un alt topic identic dar se pare ca nu m-ati inteles. In cazul in care pronuntarea a fost amanata pt. depunerea de concluzii scrise acestea se depun prin registratura instantei. In cazul in care ele au fost depuse tardiv ele au ajuns totusi la dosar si vor fi vazute de instanta de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluziile cauzei intr-un caz penal 2 lyly lyly Sa ma fac inteleasa .Avocatul a reprezentat toata familia ,din care doua aveau rol de parte vatamata si una inculpat -parte vatamata , impotriva unui alt ... (vezi toată discuția)
Concluziile cauzei intr-un proces penal lyly lyly Care ar fi efectul lipsei concluziilor scrise , ale cauzei i , ntr-un proces penal pana la darea sentintei ? (vezi toată discuția)
Este ilegal sa trimit o scrisoare judecatorului care imi va da sentinta? loreenee loreenee Buna seara. In cadrul unui proces penal la ultima sedinta mi s-a dat dreptul de a lua cuvantul. Dar datorita emotiilor m-am fastacit si nu am prea zis ce ... (vezi toată discuția)