avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legalitate ordin suspendare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legalitate ordin suspendare

Buna ziua,
Un ordin al ministrului nesemnat si stampilat are vreo valoare? De fapt este semnat dar nu de catre ministru, ii cunosc semnatura, si are o liniuta langa. poate produce efecte un astfel de ordin?
Cel mai recent răspuns: loranceta , utilizator 09:55, 16 Martie 2010
Da daca cel care semneaza pentru are aceasta competenta.
Va multumesc pentru raspuns. Problema este cum pot afla cine l-a semnat si daca avea aceasta competenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Releveu fără semnătura și ștampila. Meisa Banica Meisa Banica Bună ziua, am o problema cu domnul cadastrist. Am cumpărat casa cu bani cash in 2016 și printre documentele mele se afla un releveu din anul 2016, care nu ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri isi asuma cei ce semneaza in alb? suflete.unite suflete.unite Se pare ca exista o practica tot mai des raspandita ca traducatorii sa incredinteze unor firme de traduceri teancuri intregi cu incheieri semnate si ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica seap dcarmen dcarmen Buna ziua, Am participat in calitate de ofertant la o licitatie pe Seap. Din neatentie am atasat documentele solicitate fara semnatura electronica (docum au ... (vezi toată discuția)