avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii versiunea 1.0.0 revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

versiunea 1.0.0 revisal

am crezut initial ca nu sunt capabila sa descarc o amarata de versiune a REVISAL. dupa ce am mai citit pe diverse forum-uri am realizat ca s-ar putea sa nu fiu eu problema. in consecinta, ma poate ajuta cineva sa descarc versiunea revisal 1.0.0 sa pot trimite registrul in format electronic? va multumesc mult si astept:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 12 Aprilie 2010
Buna ziua ! Care e problema concret ? ce anume nu merge ?
Lasati o adresa de mail si am sa va trimit versiunea 1.0.0. a REVISALUL-ului.
buna ziua. daca se poate revisal versiune 1.0.0 sa-mi trimiteti pe adresa danielagrajdan@yahoo.com.
Multumesc
verificati-va adresa de mail .... :)
buna ziua, am primit pe email revisal vers.1.0.0, dar nu o pot descarca.
Ma atentioneaza ca exista o eroare.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Revisal 1.0.0 sonya33 sonya33 buna ziua, ca multi altii am nevoie de instalarea veriunii 1.0.0 a progr Revisal, pentru o preluare va rog ajutati-ma. multam fine (vezi toată discuția)
Revisal = registrul de evidenta al salariatilor Monica H. Monica H. Buna ziua tuturor, Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte, daca are cineva revisal versiunea 1.0.0 si imi poate da si mie aplicatia. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 ContSters131476 ContSters131476 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu REVISAL 1.0.0 (kit-ul de instalare) ? Am nevoie pentru preluarea bazei de date Multumesc mail: cristi_chi@mail.com (vezi toată discuția)