avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imposibilitate plata esalonare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imposibilitate plata esalonare

Buna ziua!
Am un credit ipotecar, din 2007,care in decembrie a fost cesionat de banca , catre o societate de recuperari!
Dupa cateva solicitari am obtinut o hartie prin care sunt deacord sa-mi verifice dosarul ,dar ca trebuie sa achit 800euro,pentru a nu se demara executarea silita, pana in aprilie!
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac , pentru a grabii lucrurile (adica sa predau casa)pentru ca oricum alta sansa nu mai am, deoarece de la un salariu de 2500 ron, am ajuns la o pensie de boala de 401 ron si sotul fara servici?
Exista o lege care sa ne dea dreptul sa achitam datoriile restante esalonat ,in cazul in care casa se vinde cu o valoare mai mica decat valoarea creditului?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:02, 16 Martie 2010
incercati, cu acceptul cumparatorului creantei, sa vindeti casa si, in acest mod sa scapati de creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare credite nedelcuc nedelcuc Buna ziua. In urma cu ceva timp am avut un credit la [BANCA], neachitat. Nu mentionez acum motivele. Ideea este ca intre timp am intrat pe ,,mainile'' celor d ... (vezi toată discuția)