avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare

Stie cineva daca exista baza legala care prevede numarul locuitorilior intr-o casa particulara de 50 mp.
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 13:52, 16 Martie 2010
Nu exista o norma legala cu o prevedere imperativa si cu sanctiuni in caz de nerespectare . Exista numai prevederi cu caracter de recomandare, atat in legi cu caracter general cat si in normative ale Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor (MDLPL) si ale Ministerului Sanatatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafete utile apartamente si scara de bloc mmarius78 mmarius78 Stie cineva daca exista normative pentru suprafetele utile minime ale apartamentelor noi si ale scarilor de bloc? (vezi toată discuția)
Poti incalca o lege si sa fii amendat pe alta lege? 123adi 123adi Am avut un accident de munca si s-a constatat ca as fi incalcat Lg.319/2006, motiv pentru care am fost sanctionata cu mustrare scrisa cf. art.73 din ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 asociatii de proprietari - dezbatere publica a proiectului continutului-cadru al statutului si al regulamentului de condominiu. cyan cyan In data de [b]03.10.218[/b] s-a publicat pe site-ul MDRAP la rubrica transparenta decizionala, proiectul de act normativ privind aprobarea continutului-cadru ... (vezi toată discuția)