avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria dintre un roman si un pakistanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria dintre un roman si un pakistanez

buna ziua am si eu o intrebare: sotul meu a venit din pakistan ca sa ne casatorim in romania cu viza de vizita dar nu am reusit pt ca pe certificatul de nastere ii trebuie mai multe stampile are doar viza mae din pakistan ,as vrea sa merg eu in pakistan dar nu stiu ce imi trebuie ,am tot intrebat in stinga si in dreapta,dar nimeni nu ne da un raspuns concret,avem impreuna o fetita de 3 ani si nu ne putem bucura de copilul nostru ci trebuie sa umblam pe drumuri pt atat de multe acte.daca am certificat de nastere ,adeverinta de celibat de la primarie carte de identitate toate traduse legalizate la notar si apostilate ,e suficint pt a ma deplasa in pakistan pt incheierea casatoriei acolo?va rog ajutati ma cu un sfat sa stiu si eu ce sa fac,va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean indian Selena2017 Selena2017 Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)