avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de fidelitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de fidelitate

Buna ziua. Numele meu este Folescu V., am 58 de ani si din 11.02.1985 lucrez in cadrul aceluiasi liceu din Rm.Valcea. In perioada 11.02.1985 - 01.05.1992 am fost incadrata ca si dactilograf, in perioada 01.05.1992 - 01.01.2005 ca si casier, iar din 01.01.2005 si in prezent ca si secretar. Intrebarea este urmatoarea: din anul 2005 de cand sunt incadrata ca si secretar nu aveam dreptul la sporul de fidelitate, tinand cont ca din anul 1985 lucrez in aceeasi institutie de invatamant?

Alte discuții în legătură

Clarificare spor de fidelitate miki55 miki55 Buna seara, Va multumesc ptr. raspunsurile primite, dar as vrea un raspuns mai clar,va rog. Ref. spor de fidelitate (stabilitate) ptr. un angajat in invatam. ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate miki55 miki55 Bună ziua, 1.Am următoarea situaţie: angajată pe perioadă nedeterminată în învăţământ univ. din 01.03.1999 pe fcţ.de secretar-dactilo tr:I cu ... (vezi toată discuția)
Salarizare la trecerea de pe un post la alt post in aceeasi unitate Lupes Fenina Lupes Fenina Lucrez ca supraveghetor la un liceu si voi trece pe postul de secretar pe o perioada determinata. As vrea sa stiu care va fi salarul meu ca debutant, voi ... (vezi toată discuția)