avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme ITM Cluj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme ITM Cluj

Buna,
Matusa mea si-a depus dosarul de pensionare la Casa de Pensii Cluj Napoca. Acolo i-au spus ca in perioada 2001 - 2003 s-au platit pentru ea contributiile la asigurarile sociale, pentru cateva luni in 2001 si cateva luni in 2003, dar ea nu are trecuta nici macar o luna din aceasta perioada in Cartea de Munca, nu are nici Contract Individual de Munca semnat in aceasta perioada.
Firma la care a lucrat in aceasta perioada s-a desfiintat si nu mai dam de nici una din persoanele care au administrat-o.
Intrebarea mea este, de unde se incepe drumul pentru reconstituirea acelei perioade?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 16 Martie 2010
Faceti o cerere catre ITM-ul de care a apartinut fostul angajator prin care solicitati eliberarea unei adeverinte de vechime pentru acea perioada, intrucat angajatorul nu mai este de gasit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Carte de munca,vechime pierduta? matei1 matei1 Va rog sa-mi spuneti,in cazul in care am lucrat o perioada de 2 luni acum 20 de ani ,apoi am pierdut cartea de munca,am urmat o facultate,am fost somer,dupa un ... (vezi toată discuția)
Nelamurire adeverinta de vechime cezur712 cezur712 Sunt nelamurit in ce conditii trebuie sa cer o adeverinta de vechime de la fostul angajator. In cartea de munca este trecuta toata perioada de angajare, din 85 ... (vezi toată discuția)