avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATIA PENTRU COPII S-A MARIT?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATIA PENTRU COPII S-A MARIT?

Va rog sa-mi spuneti daca alocatia pt copilul pana la 2 ani (respectiv 3 ani in cazul copilului cu probleme)s-a marit de la 1 ianuarie 2007 si ce acte trebuie intocmite si unde trebuiesc depuse . Ma refer la copii cu probleme care ar trebui sa beneficieze de alocatie pana la 3 ani ,
multumesc
Maria Rusu

Va rog sa-mi spuneti daca alocatia pt copilul pana la 2 ani (respectiv 3 ani in cazul copilului cu probleme)s-a marit de la 1 ianuarie 2007 si ce acte trebuie intocmite si unde trebuiesc depuse . Ma refer la copii cu probleme care ar trebui sa beneficieze de alocatie pana la 3 ani ,
multumesc
Maria Rusu

Daca te referi la alocatia de stat pt. copii, cea care era de 24 lei, intr-adevar ea s-a marit de la 01.01.2007 la 200 lei. Daca minorul primea pana acum aceasta alocatie nu trebuie sa depui niciun fel de acte. In cazul in care intocmesti doar acum dosarul adreseaza-te primariei .
Dar in cazul in care ea nu primea bani pt concediu de ingrijire a copilului ci doar alocatia dublata pt handicapul copilului?Deci avea doar dosar pt alocatie , va intreb pt ca el a implinit deja 2 ani.
multumesc mult pt raspuns
Nu conteaza,drepturile raman aceleasi.:)
Alocatia pentru copilul in varsta de pana la 2 ani s-a marit la 200 lei (2 milioane lei vechi). Daca aceasta alocatie era primita lunar nu cred ca mai trebuie intocmit dosar.
Alocatia s-a marit dar nu la 200 lei ci la 27 de lei.

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru copii s-a marit? maria_rbz maria_rbz Va rog sa-mi spuneti daca alocatia pt copilul pana la 2 ani (respectiv 3 ani in cazul copilului cu probleme)s-a marit de la 1 ianuarie 2007 si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Alocatie pt copii 200 lei ana500 ana500 Buna ziua. Am si eu sa va pun o intrebare celor care imi pot raspunde. Eu am un baietel care face 2 ani luna aceasta. Am avut dreptul doar la trei luni ... (vezi toată discuția)
Alocatie si indemnizatie crestere copil libo22 libo22 Buna ziua. Am si eu o neclaritate referitoare la primirea alocatiei pt. copil pana la 2 ani si indemnizatia de crestere a copilului. Am inteles in urma ... (vezi toată discuția)