avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATIA PENTRU COPII S-A MARIT?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATIA PENTRU COPII S-A MARIT?

Va rog sa-mi spuneti daca alocatia pt copilul pana la 2 ani (respectiv 3 ani in cazul copilului cu probleme)s-a marit de la 1 ianuarie 2007 si ce acte trebuie intocmite si unde trebuiesc depuse . Ma refer la copii cu probleme care ar trebui sa beneficieze de alocatie pana la 3 ani ,
multumesc
Maria Rusu
Din 2007 - alocatia pentru copii de pana la 2 ani va fi de 200 de lei.
Pentru copiii de pina la sapte ani, alocatia se plateste unuia dintre parinti.
Pentru cei care au implinit 14 ani, se poate plati titularului, cu consimtamantul reprezentantului legal.

Incepand cu luna ianuarie 2007, alocatia de stat pentru copii este de 25 RON. Vezi HOTÃRÂRE nr.54 din 24 ianuarie 2007
privind indexarea cuantumului lunar al alocaţiei de stat pentru copii , publicata in M.Of. nr.64/2007.
daca copilul este inregistrat ca avand handicap nu mai trebuie depus alt dosar.
alocatia de 200 lei o veti primi pana la implinirea varstei de 3 ani, in cazul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru copii s-a marit? maria_rbz maria_rbz Va rog sa-mi spuneti daca alocatia pt copilul pana la 2 ani (respectiv 3 ani in cazul copilului cu probleme)s-a marit de la 1 ianuarie 2007 si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Alocatie pt copii 200 lei ana500 ana500 Buna ziua. Am si eu sa va pun o intrebare celor care imi pot raspunde. Eu am un baietel care face 2 ani luna aceasta. Am avut dreptul doar la trei luni ... (vezi toată discuția)
Alocatie si indemnizatie crestere copil libo22 libo22 Buna ziua. Am si eu o neclaritate referitoare la primirea alocatiei pt. copil pana la 2 ani si indemnizatia de crestere a copilului. Am inteles in urma ... (vezi toată discuția)