avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 75% din salar platit de casa constructorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

75% din salar platit de casa constructorului

Buna seara,

Doresc sa stiu daca la un salar platit de casa constructorului, de 75 % din brut, se aplica toate impozitarile(CAS, IMPOZIT PE SALAR, SOMAJ..)
Precizez ca, lucrez in sectorul constructiilor si lunar mi se retine o contributie procentuala din salar ,pentru Casa Constructorului, pentru lunile de iarna.La aceasta contributie a noastra se adauga contributia societatii, tot pentru lunile de iarna.
Nu este somaj tehnic.:ban:
Iuliana Ionescu

Alte discuții în legătură

Cat inseamna 75 % din salar platit de casa constructorului,iarna libra_y2005 libra_y2005 Buna ziua Revin cu un subiect la care nu am primit raspuns inca!!!!!! Poate ma ajutati si ma lamuriti ! Doresc sa stiu daca la un salar platit de casa ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii sunt avute in vedere la calculul indemnizatiei pentru somaj? mary2001 mary2001 Buan ziua, sunt somera din noiembrie 2010 ca urmare a unei concedieri colective . doresc sa stiu daca la calculul indeemnizatiei de somaj se iau in calcul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa plecari voluntare andreea410 andreea410 Buna seara. Am o nelamurire cu privire la calcularea indemnizatiei de somaj. Am plecat de la firma la care lucram prin programul de plecari ... (vezi toată discuția)