avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... rezidenta romana pentru sotul meu indian, viza italia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

rezidenta romana pentru sotul meu indian, viza italia

Buna ziua,
Dupa inregistrarea casatoriei incheiata la ambasada Romaniei in India, care este procedura pentru obtinerea rezidentei romanesti pentru sotul meu indian si care este tempistica de obtinere a acesteia? Vom putea locui impreuna in Italia unde lucrez legal si care este modalitatea de obtinere a vizei pentru sotul meu? Va putea sotul meu sa calatoreasca liber intre Romania/Italia/India dupa obtinerea rezidentei romanesti si a vizei pentru Italia ? Astept cu nerabdare cat mai multe informatii sau experiente personale referitoare la intrebarile mele. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 07:53, 17 Martie 2010
Subiectul a mai fost dezbatut ...va dau linkul...
www.avocatnet.ro/content/for...
Odata obtinuta rezidenta in Romania sau Italia , sotul dvs poate calatori oriunde doreste in UE.
Succes!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza pentru cetatean indian malinaileanab malinaileanab Buna ziua, As dori sa aflu cum poate sotul meu,cetatean indian,sa obtina o viza de scurta sedere in Romania pentru a merge impreuna de sarbatori la parintii ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu si cartea de rezidenta Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)