avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical prenatal

buna ziua!
Daca,concediul de maternitate este in continuarea celui de risc maternal(cronologic),pentru calcularea indemnizatiei se poate pastra aceasi baza de calcul?
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 09:15, 17 Martie 2010
Nu se pastreaza aceeasi baza de calcul pentru ca nu pot fi certficate de concediu medical "in continuare".
Primul certificat medical de sarcina si lauzie va fi "initial" si trebuie recalculata baza de calcul. Dupa aceea se pastreaza aceeasi baza pana la sfarsitul concediului de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie sarcina si lauzie SANDAtedi SANDAtedi care este baza de calcul a indemnizatiei de sarcina si lauzie la o persoana care a avut in ultimele 6 luni : 3 luni in concediu de risc maternal si 3 luni ... (vezi toată discuția)
01- 31.01 risc maternal, 20- 31.01 prenatal. e corect? Issa12 Issa12 Sunt insarcinata in 32 de saptamani. Medicul de familie a emis concediul de risc maternal pentru luna ianuarie 01-31, urmand ca, dupa calculele lui, acesta sa ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical irene6 irene6 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Din 12 ian 2009, eu sunt in concediu medical.Pentru calculul concediului medical, am facut media ... (vezi toată discuția)