avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectarea hotararii judecatoresti

Reincadrare si totusi NU !!!

Mi s-a desfacut contractul de munca ilegal. Am urmat calea justitiei. Am castigat "reincadrarea pe postul si functia detinuta anterior si plata salariilor la zi". Seful cel mare imi da foaie ca sunt reincadrata. Ma duc la birou la sefa mica pentru predare: nu este. Ca vine saptamana viitoare, ca car ca mar... O lalaie.
Am primit o adresa oficiala din partea sefei mici in care imi comunica: "sa va prezentati in data x la ora y pt a vedea modalitatea de punere in aplicare a hotararii judecatoresti". Mai pe scurt nu vrea sa ma puna inapoi. Mentionez ca seful "suprem" mi-a eliberat un act prin care imi spune ca m-a pus in functia si postul anterior. Mai fac precizarea ca este o institutie bugetara. Si se incearca sa ma scoata... Pot face plangere penala impotriva cui? Sefului mare? Sefei mici? Ce articole folosesc? ms
Cel mai recent răspuns: Rodica_Timisoara , utilizator 12:59, 17 Martie 2010
Buna ziua !
Puteti folosi si calea actiunii penale , temeiul legal fiind art.246 c. pen.(abuz in serviciu contra intereselor persoanelor).
Cu stima !
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare si totusi nu !!! Rodica_Timisoara Rodica_Timisoara Mi s-a desfacut contractul de munca ilegal. Am urmat calea justitiei. Am castigat \"reincadrarea pe postul si functia detinuta anterior si plata salariilor la ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma! caz special. nu vor sa puna in practica o hotarare judecatoreasca Rodica_Timisoara Rodica_Timisoara Mi s-a desfacut CIM-ul ilegal la o institutie bugetara. Am castigat in instanta repunerea pe postul si functia detinute anterior. Seful cel mare (angajatorul) ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie miki_M miki_M Conform OUG 63/2010 au fost desfiintate posturile vacante , astfel incat nu s-au mai intrunit conditiile de existenta a unui birou. Functia mea era de sef ... (vezi toată discuția)