avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutati-ma! Caz special. Nu vor sa puna in practica o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutati-ma! Caz special. Nu vor sa puna in practica o hotarare judecatoreasca

Mi s-a desfacut CIM-ul ilegal la o institutie bugetara. Am castigat in instanta repunerea pe postul si functia detinute anterior. Seful cel mare (angajatorul) de frica unui penal m-a incadrat exact cum spune hotararea instantei. Vin pe "sectie" si sefa mea cea mica imi pune in fata un act prin care "imi propune" un alt post. Refuz. De o luna de zile sunt platita si nu fac absolut nimic. Vin la munca semnez condica si atat. Am facut plangere penala impotriva sefei "mici" (art 246) pt ca nu respecta nici hotararea instantei nici decizia sefului mare (desi sunt pe o laba), de a-mi da biroul si toata documentatia anterioara (sefia) pt ca sa ma apuc de lucru. Sunt mai pe romaneste spus un pseudoangajat, pseudosef.
Pot face plangere penala si impotriva sefului mare? Ce pot sa mai fac? Nu vor de nici o culoare sa respecte hotararea instantei. (in practica. Pt ca eu am decizia,cum spuneam, de acum o luna ca sunt reangajata pe postul si functia detinute anterior si pauza). Ms!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 28 Martie 2010
Da...,eu va propun sa cautati transferul la o alta Institutie bugetara....Bumerangul reangajarii s-ar putea intoarce impotriva dv. ,prin actiunea in Instanta pe care o vor introduce Sefii dv.,impotriva dv.,pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu...,au mai fost cazuri si au castigat.Adica va poate disponibiliza pentru ca postul dv. nu are sarcini de serviciu...activitatea dv. nu justifica plata!!!
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2010
Serban Tanase, Consultant asigurari
Ati primit sau nu decizie de reangajare ? ...
Da, am primit-o! Si tot nu fac nimic. Mai pe scurt a aruncat seful mare "pisica moarta" la sefa mica.














Daca ati primit decizia de reincadrare , atunci nu va ajuta cu nimic plangerea penala ... singura problema este ca angajatorul nu va da de lucru ..incercati sa intrati in audienta la seful cel mare al institutiei unde lucrati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti Rodica_Timisoara Rodica_Timisoara Reincadrare si totusi NU !!! Mi s-a desfacut contractul de munca ilegal. Am urmat calea justitiei. Am castigat \"reincadrarea pe postul si functia detinuta ... (vezi toată discuția)
O noua plangere penala pentru neacordarea drepturilor salariale ! florinsadova florinsadova In urma unui litigiu de munca angajatul a castigat reincadrarea pe aceasi functie avuta anterior si drepturile salariale din momentul desfacerii contractului ... (vezi toată discuția)
Șef serviciu medical interimar - contestare decizie manager ineg ineg Buna ziua, am rugămintea sa ma lămuriti dacă exista cadrul legal de a contesta o decizie a managerului de numire șef serviciu interimar medical ( personal ... (vezi toată discuția)