avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O noua plangere penala pentru neacordarea drepturilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O noua plangere penala pentru neacordarea drepturilor salariale !

In urma unui litigiu de munca angajatul a castigat reincadrarea pe aceasi functie avuta anterior si drepturile salariale din momentul desfacerii contractului de munca si pana in momentul reangajarii efective Angajatul solicita in scris reincadrarea si celelalte drepturi si face plangere penala .In urma plangerii penale angajatorul reactioneaza si emite decizia de reincadrare si plata celorlalte drepturi ,dar solicita sa se renunte la plangerea depusa de angajat.angajatul i-si retrage plangerea penala ,este angajat dar nu primeste drepturile salariale restante.Se mai poate face o noua plangere penala de data aceasta impotriva contabilului care nu a dus la indeplinire decizia emisa de angajator.Precizez ca este vorba de o primarie.Primarul a emis decizia dar serviciul contabilitate nu o pune in executare.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 17:52, 8 Iunie 2009
Binenteles ca puteti face o noua plangere indreptata impotriva persoanei vinovate. Mergeti pe abuz in serviciu.
Se poate face fara nici o problema o noua plangere, dar incercati intai printr-o notificare adresata primarului si contabilei respectiv sefului contabilitatii, prin care ii aduceti la cunostinta ca nu ati fost pus in posesia banilor si ca va rezervati dreptul sa faceti plangere penala.
Aveti dreptul sa formulati plangere impotriva contabilului si chiar impotriva primarului in situatia in care au aparut fapte sau imprejurari noi.
Aveti acest drept de a formula plangere penala, dar cu conditia sa fie respectat termenul de depunere a plangerii prevazut de codul de procedura penala.
In acest caz care este termenul legal?

Alte discuții în legătură

Suspendare contract-plangere penala bgv bgv Buna ziua, Va expun urmatoarea speta: -Angajatorul suspenda contractul de munca pe durata cercetarii disciplinare -dupa convocare si discutiile in fata ... (vezi toată discuția)
Vinovatie-recuperare sume retinute ilegal s.stefan s.stefan Buna ziua, In calitate de functionar public mi-au fost retinute din drepturile salariale anumite sume. Avand in vedere acest aspect va rog sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)
Executare la firma suspendata sergiulicat sergiulicat Am o decizie de executare la o firma destul de prospera con form declaratiilor 2010 2009 si care s-a trecut in suspendare de activitate imediat( la circa 2 ... (vezi toată discuția)