avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... executare la firma suspendata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

executare la firma suspendata

Am o decizie de executare la o firma destul de prospera con form declaratiilor 2010 2009 si care s-a trecut in suspendare de activitate imediat( la circa 2 sapt ) dupa ce a fost emisa decizia.
Am fost cu executorul acolo dar pauza....nici nu s-a prezentat clientul...
mai are aceasta decizie obligatia de a face drept pentru care l-am reclamat pt nepunerea in aplicare a unei decizii..
Am 3 intrebari
1 Cum vad declaratia fiscala pe 2011
2 Cum se poate cere un control care sa ateste buna credinta a faptului ca actoivele si bunurile firmei si conturile sunt golite de buna credinta...
3 ce efect are plangerea penala vizavi de refuzul de a pune n aplicare o hotarare deoarece aceasta merge in nume propriu impotriva administartorului dar toata lumea imi spune ca inca nu s-a vazut nici un efect al unei astfel de plangeri...
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:09, 9 Mai 2012
refuzul nu este o infractiune decit daca este vorba de nerespectarea unei decizii judecatoresti privind un litigiu de munca (plata salarii, reintegrare), daca impotrivirea la executare se face prin violenta, daca se impiedica folosinta unui imobil detinutin baza deciziei judecatoresti (art 271 CP).
ce obiect are sentinta dvs?
in sentinta m-i se acorda drepturi salariale restante precum si reincadrarea si plata drepturilor salariale pana la reincadrare.
Ce imi sugerati sa fac?
puteti facre plingere penala si sa vedeti ce se intimpla. oricum nu aveti de ales, daca firma este suspendata atunci nu exista bunuri ce pot fi executate silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin pina se judeca recursu prima hotarire data la instanta de fond poate fi legalizata sau astept rezultatu de la recurs (vezi toată discuția)
Neexecutare sentinta judecatoreasca Ilinca1958 Ilinca1958 Am o sentinta judecatoreasca definitiva din luna septembrie 2014. Prin aceasta, mi-am castigat un spor salarial, in sectorul bugetar. Numai ca, directorul ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca. a trecut 50 zile de la proces. sentinta nu a venit. in minuta scrie clar ca am castigat. Rodica_Timisoara Rodica_Timisoara Desfacere contract de munca. A trecut 50 zile de la proces. Sentinta nu a venit. In minuta scrie clar ca am castigat. Am facut cerere la director pt ... (vezi toată discuția)