avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

pina se judeca recursu prima hotarire data la instanta de fond poate fi legalizata sau astept rezultatu de la recurs
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 13 Noiembrie 2012
ati obtinut despagubiri si / sau reincadrarea in munca?
e executorie. daca vi s-a comunicat sentinta o puneti direct in executare,
se legalizeaza la arhiva si mergeti la executor pt bani, iar pentru reincadrarea in munca va duceti la angajator si aratati sentinta
nu trebuie sa asteptati solutionarea recursului
Hotararea primei instantei intr-un litigiu de munca este executorie si poate fi pusa in executarea, sub riscul intoarcerii executarii daca in recurs veti pierde.

De asemenea, partea care exercita recursul poate solicita instantei suspendarea executarii hotararii primei instante.
am obtinut reincadrare si salarii aferente pina la reincadrarea efectiva .pot face plingere penala prealabila daca refuza aplicarea hotaririi desi recursu nu sa desfasurat multumesc
Daca ati solicitat angajatorului punerea in executare a hotararii judecatoresti privind plata drepturilor stabilite in hotararea judecatoreasca, atunci la expirarea termenului de 15 zile prevazut de art.261 C.mun. , in caz de neachitare, puteti formula plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare in parte a sentintei in recurs! florinsadova florinsadova Am castigat procesul intr-un litigiu de munca pe fond .Atat eu cat si angajatorul am facut recurs.A fost admis recursul meu privitor la cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Castigare in parte litigiu de munca andrei_coma andrei_coma In primul rand Hristos a Inviat!.. iar intrebarile mele sunt legate de admiterea in parte a actiunii intr-un litigiu de munca. Procesul a durat in jur de 5 ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin am cistigat un proces instanta a decis reincadrare plata salarilor angajatoru a pus in executare sentinta am primit salariile dar adeclarat recurs.daca se ... (vezi toată discuția)