avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

am cistigat un proces instanta a decis reincadrare plata salarilor angajatoru a pus in executare sentinta am primit salariile dar adeclarat recurs.daca se mentine hotariria e obligat sa plateasca si diferenta de salarii de la prima sentinta pina la recurs .mentionez ca am refuzat reincadraria gasindumi alt loc de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 29 Noiembrie 2012
Angajatorul este obligat sa va plateasca drepturile salariale stabilite in hotararea judecatoreasca ... numai in cazul in care va castiga in recurs nu va va plati diferenta de bani, iar pentru ceea ce a platit se va folosi de institutia intoarcerii executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin pina se judeca recursu prima hotarire data la instanta de fond poate fi legalizata sau astept rezultatu de la recurs (vezi toată discuția)
Angajare inaintea recursului razvantoader92 razvantoader92 Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului, iar angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
Pentru recuperare diferente salariale ? oanaportar oanaportar La data de 27.02.2013, Tribunalul a dat castig de cauza unui salariat care a facut Contestatie la Decizia de angajare in ce priveste stabilirea unui ... (vezi toată discuția)