avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere contract de munca. A trecut 50 zile de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere contract de munca. A trecut 50 zile de la proces. Sentinta nu a venit. In minuta scrie clar ca am castigat.

Desfacere contract de munca. A trecut 50 zile de la proces. Sentinta nu a venit. In minuta scrie clar ca am castigat. Am facut cerere la director pt reincadrare de 25 zile. Ii pot face plangere penala (art. 83, 84 din legea 168/1999) fara sentinta, doar pe baza minutei? Da sau nu? Ms
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 1 Martie 2010
Nu , nu puteti face plingere penala numai pe baza minutei . Daca primiti hotararea judecatoreasca , ea fiind executorie de drept , va adresati angajatorului prin care solicitati reintegrarea dvs. in munca si plata drepturilor salariale : atasati si o copie duipa hotararea judecatoreasca .
Trebuie sa aveti hotararea judecatoreasca si apoi sa faceti cerere de reintegrare, iar in caz ca nu da curs acelei cereri sa va adresati Parchetului sau Politiei cu o plangere penala ... posibil sa declare recurs si sa solicite suspendarea executarii acelei hotarari, pana la pronuntarea instantei de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactarea recursului la curtea de apel! florinsadova florinsadova Avand in vedere faptul ca redactarea recursului la curtea de apel se prelungeste desi am solicitat printr-o cerere motivata redactarea lui pentru a putea fi ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in vechiul loc de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Imi poate explica cineva daca la reintegrarea in vechiul loc de munca dupa o sentinta data de tribunal se intocmeste un nou contract de munca sau e ... (vezi toată discuția)
Modificare in parte a sentintei in recurs! florinsadova florinsadova Am castigat procesul intr-un litigiu de munca pe fond .Atat eu cat si angajatorul am facut recurs.A fost admis recursul meu privitor la cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)